VI UTFØRER OPPDRAG I HELE ØSTLANDET
ventertek_logo_ny_V2_72PPI

Ventilasjonstjenester

Hvem er du! Velg deg kundegruppe!

Ventilasjon er en prosess der luft i hus og næringsbygg blir forflyttet og byttet ut med frisk luft. Dette bidrar til et bedre inneklima, siden lukt, overflødig karbondioksid, forurensning og fuktighet blir transportert bort.

Vi tilbyr alle typer ventilasjonstjenester, og hjelper deg med å finne løsningen som passer best i din bygning!

Ulike former for ventilasjon

Det finnes flere ulike ventilasjonssystemer. Blant de eldste variantene finner vi naturlig ventilasjon, som baseres på at frisk luft trekkes inn gjennom ventiler uten mekanisk hjelp. Vi kan også nevne mekanisk ventilasjon, der elektriske vifter bidrar til effektiv lufttransport.

I dag er det imidlertid balansert ventilasjon som er det vanligste. Dette er standarden i nyere bygninger, og blir også etterinstallert i mange eldre boliger siden det er energibesparende.

Balansert ventilasjon innebærer at brukt inneluft blir transportert ut, mens en like stor mengde frisk og filtrert luft transporteres inn i boligen/bygningen. Systemet filtrerer pollen, forurensning og støv fra uteluften, slik at inneklimaet blir optimalisert.

Så mye som 70 til 90 % av varmen fra inneluften blir gjenvunnet, noe som betyr at varmetapet er lite selv om ventilasjonsanlegget står på om vinteren.

 • Naturlig ventilasjon
 • Mekanisk ventilasjon
 • Balansert ventilasjon

Montering av ventilasjonssystemer og vifter

Vi bistår med montering av de fleste ventilasjonssystemer og vifter for privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr blant annet montering av balansert ventilasjon. Ellers kan vi også hjelpe med montering av lofts-, skap- eller ULV-vifter.

Dersom du trenger hjelp med montering av kanaler og ventiler har vi både utstyret og kunnskapen som trengs for å oppnå et best mulig resultat.

Service, rengjøring, reparasjon, oppgradering og utbytting

Ventertek tilbyr også service, reparasjon og vedlikehold av ventilasjonssystemer. Har du et ventilasjonssystem som ikke fungerer helt optimalt? Da er det kanskje behov for reparasjon eller rengjøring av systemet. Deler kan bli slitt, og skitt kan tette kanaler/ventiler.

Ved hjelp av kamerainspeksjon finner vi problemet raskt og effektivt.

Ellers kan vi også utføre endringer på systemet i form av oppgraderinger eller utbytting av deler. Ved hjelp av nye deler, justering eller innregulering kan ventilasjonssystemet bli som nytt!

Ta en prat med oss!

 • Kontakt oss

  Send oss en e-post eller ring oss.

 • Samtale og befaring

  Vi snakker sammen og avtaler veien videre i prosessen. Ved behov kommer vi på befaring.

 • Tilbud

  Vi utarbeider et strukturert tilbud og tilsender deg dette.

 • Utførelse

  Vi kommer og utfører jobben.

 • Rapport på Boligmappa.no

  Etter utført jobb blir alt av dokumentasjon ført på Boligmappa.no, e-post og i våre registere i kundeportalen.