VI UTFØRER OPPDRAG I HELE ØSTLANDET
ventertek_logo_ny_V2_72PPI

Ventilasjonstjenester

Industri

Ventilasjonstjenester for industri

Produksjonslokaler og fabrikker er som regel avhengige av et velfungerende ventilasjonsanlegg, da innemiljøet er spesielt utsatt for forurensende kjemikalier, støv, fukt og lukt.

God ventilasjon vil ikke bare bidra til at industribygg vedlikeholdes (mindre fare for mugg etc.), men også at ansatte får et sunt og godt inneklima. Frisk og god luft uten skadelig forurensning danner selve grunnlaget for et sunt arbeidsmiljø.

Ifølge Arbeidstilsynet har industribedrifter et ansvar for å sikre et forsvarlig inneklima, noe du kan lese mer om her.

Våre forskjellige ventilasjonstjenester for industrinæringen

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester for industribedrifter, enten det er snakk om montering, vedlikehold, reparasjon eller inspeksjon.

Her er noen av tjenestene våre!

Installasjon av ventilasjonssystemer

Ønsker bedriften å installere et nytt ventilasjonssystem? Her er noen av ventilasjonssystemene vi kan montere fra bunnen av:

 • Balansert ventilasjon
 • Vifter (ULV, skapvifter osv.)
 • Kanaler og ventiler

Enten det er ønskelig å montere mekanisk, naturlig eller balansert ventilasjon, har vi erfaringen, utstyret og ferdighetene som trengs.

Rengjøring og service

Et ventilasjonsanlegg i et industrilokale er ofte spesielt utsatt for forurensning, noe som øker behovet for jevnlig vedlikehold og rengjøring.

Vi renser kanaler og ventiler, og kan bytte ut brukte ventilasjonsfiltre ved behov. Det er viktig å utføre service med jevne mellomrom, slik at man kan forsikre seg om at anlegget fungerer optimalt og i henhold til forskriftene.

Reparasjon og utbytting av komponenter

Industribedrifter som opplever at ventilasjonsanlegget ikke virker slik det burde, bør sørge for reparasjon så snart som mulig. Dette er blant annet viktig med tanke på de ansattes arbeidsforhold. Et defekt ventilasjonssystem kan gi et usunt og dårlig inneklima.

Vi fikser ventilasjonssystemer for industribedrifter, og bytter blant annet ut defekte deler. Med vår 3D-printer kan vi skaffe de delene som trengs om de ikke er mulig å bestille inn.

Regulering av luftgjennomstrømning, temperatur etc.

Noen ganger kan det være nødvendig med justering og regulering av ventilasjonsanlegget, slik at luftgjennomstrømning, trykk og temperatur blir tilpasset industribedriftens behov.

Vi hjelper til med dette, og sørger for at arbeidsmiljøet blir best mulig!

Ventilasjonstjenester

Alle typer ventilasjonstjenester

Vi tilbyr alt innen ventilasjonstjenester, inkludert montering, service, reparasjon, regulering og utbytting. Tjenestene omfatter alt fra kanalmontering til prosjektering. Vi kan blant annet bistå med montering av balansert ventilasjon.

Montering av balansert ventilasjon

Vi kan montere balansert ventilasjon i boligen eller næringsbygget ditt. Viftesystemet vil kunne trekke ut den brukte luften, og avgi ren og frisk luft inn i bygget. Omkring 70–90 % av varmen gjenvinnes, og inneklimaet blir sunnere.

Service og kanalrens

Vi utfører service på alt av ventilasjonssystemer, enten det er snakk om avtrekksvifter eller balanserte ventilasjonsanlegg. Blant annet kan vi bistå med kanalrens, der vi renser ventilasjonskanaler nøye. Med service og rens vil levetiden på systemet forlenges!

Service, rengjøring og reparering

Ventilasjonsanlegg som ikke lenger virker eller som har redusert effekt, kan ha behov for rengjøring eller reparasjon. Med jevnlig service kan du sørge for at ventilasjonen i bygget vedlikeholdes og at optimal funksjon opprettholdes.

Utbytting, oppgradering og endring

Innimellom kan det være behov for å bytte ut deler i et ventilasjonsanlegg, for eksempel dersom anlegget er gammelt. Det er også mulig å oppgradere eller justere på et anlegg, slik at det blir kraftigere eller fungerer bedre.

Montering av ULV-, skap- eller loftsvifter

Vi hjelper med montering av alle vifter. En god loftvifte/ULV/skapvifte i kjøkkenskapet over komfyren sikrer at fuktighet og lukt trekkes ut av boligen ved matlaging. 

Montering av kanaler og ventiler

Har du et rom i boligen eller næringsbygget som ikke er godt nok ventilert? Montering av kanaler og ventiler kan bidra til at luftsirkulasjonen bedres betraktelig, og at inneklimaet bedres.

Innregulering og justering

Innregulering av ventilasjons- og klimaanlegg innebærer blant annet at ventilene blir justert slik at trykk, temperatur, grad av luftgjennomstrømning eller andre faktorer optimaliseres. Dette gir et bedre og sunnere inneklima!

Kamerainspeksjon

Et ventilasjonsanlegg kan ha lange rør med vanskelig tilkomst, og da er kamerainspeksjon en god løsning. Med kamera kan vi blant annet oppdage og kartlegge hvor skitt eller fremmedlegementer befinner seg i ventilasjonssystemet, eller tetninger.

Andre tjenester

Andre typer tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester for private og bedrifter. Dette inkluderer montering av varmepumper og sentralstøvsugere, samt isolasjon, filterproduksjon, dronefilming, snekring, elektrotjenester og leveranse av diverse deler til ventilasjons montering.

Elektrotjenester

Vi kan utføre en rekke elektroinstallasjoner for privatpersoner og bedrifter. Blant elektrotjenestene vi tilbyr, kan både belysning, kontroll av sikringsskap og montering av elektriske komponenter nevnes.

Snekkertjenester

Trenger du hjelp med snekkeroppgaver? Vi har kunnskapen, erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre både små og store oppgaver, og tilbyr en rekke snekkertjenester.

Levering av ventilasjonsdeler

Mangler ventilasjonsanlegget ditt spesifikke deler for å kunne fungere optimalt? Enten delene mangler eller er ødelagt, kan vi levere nye deler til systemet ditt. Vi har en maskinpark som lar oss produsere deler som ikke er mulig å skaffe ellers.

Dronetjenester

Ønsker du å fotografere et næringsbygg eller en privatbolig fra luften? Eller ønsker du kanskje en drone til inspeksjon av tak? Vi tilbyr det meste innen dronetjenester, og hjelper deg med alt fra foto til video.

Dykkertjenester

Har du behov for dykkertjenester? Enten det er snakk om å reparere en kanal som befinner seg under vann, eller andre ting, kan vi hjelpe deg. Våre dykkere har lang erfaring, og utfører arbeid under vann på en sikker måte.

Isolasjonstjenester

Har du et næringsbygg eller en bolig som har dårlig isolert kanaler? Dette kan føre til kondensering om vinteren og et dårlig innemiljø. Vi tilbyr det meste innen isolasjonstjenester, og kan blant annet isolere alt fra kanaler til vegg.

Filterproduksjon og -levering

Trenger du et nytt filter til ventilasjonsanlegget ditt? Vi kan både produsere og levere filteret du trenger. Vi lager filtre til alt fra balanserte ventilasjonsanlegg til industri, og kan tilpasse filteret etter dine behov.

Varmepumpe og sentralstøvsuger

Ønsker du å montere en varmepumpe og/eller sentralstøvsuger i et næringsbygg eller en privat bolig? Dette er noe vi kan hjelpe deg med. Våre montører har lang erfaring på området, og finner en løsning tilpasset dine behov.

Faste avtaler

Faste avtaler

Vi tilbyr en rekke faste avtaler til kundene våre. Hos oss kan du blant annet inngå faste serviceavtaler for ventilasjonsanlegg, leieavtaler eller filteravtaler. Vi kan blant annet hjelpe borettslag, bedrifter og sameier med fast leveranse av ulike tjenester eller produkter.

Serviceavtale

Det kan være smart å inngå en serviceavtale, noe som innebærer at vi utfører service på jevnlig basis. Vi har blant annet serviceavtaler for ventilasjonssystemer, og dette er noe vi tilbyr både private, borettslag og bedrifter.

Filteravtale

Er du lei av å måtte bestille filter til ventilasjonsanlegget ditt manuelt – gjerne flere ganger årlig? Da kan en filteravtale være en god løsning. Få tilsendt filtrene du trenger jevnlig og helt automatisk.

Service og kanalrens

Vi tilbyr faste avtaler innen service og kanalrens. Rens av kanaler er viktig å utføre jevnlig, blant annet i ventilasjonssystemer. Vi kan utføre rens og service på anlegget ditt jevnlig, slik at anlegget fungerer optimalt til enhver tid.

Utleiere

Leier du ut bygg til privatpersoner eller bedrifter? Vi kan installere og utføre nødvendig service av ventilasjonsanleggene dine. Du slipper å utføre service selv, og leietakerne blir fornøyde!

Næring, industri og borettslag

Ønsker bedriften, sameiet, borettslaget eller organisasjonen din faste avtaler innen service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg? Da har vi tjenestene du er på jakt etter. Vi vedlikeholder systemene deres på fast basis!

Andre avtaler

Ved behov for faste avtaler utenom de som er nevnt, kan du kontakte oss. Vi kan for eksempel inngå avtaler om fast leveranse av snekker-, drone- eller dykkertjenester dersom dette er noe du har behov for.

Inspeksjonsavtaler

Ved behov for jevnlig inspeksjon kan du inngå en fast avtale med oss. Vi kan for eksempel tilby fast kamerainspeksjon av rør i ventilasjonssystemer, eller fast inspeksjon av andre deler i anlegget ditt.

Bytte av filter og slitedeler

Har du et ventilasjonsanlegg eller andre kanaler med behov for jevnlig utbytte av slitedeler eller filtre? Inngå en fast avtale med oss, og se frem til jevnlig utbytting av de nødvendige delene.

Ta en prat med oss!

 • Kontakt oss

  Send oss en e-post eller ring oss.

 • Samtale og befaring

  Vi snakker sammen og avtaler veien videre i prosessen. Ved behov kommer vi på befaring.

 • Tilbud

  Vi utarbeider et strukturert tilbud og tilsender deg dette.

 • Utførelse

  Vi kommer og utfører jobben.

 • Rapport på Boligmappa.no

  Etter utført jobb blir alt av dokumentasjon ført på Boligmappa.no, e-post og i våre registere i kundeportalen.