VI UTFØRER OPPDRAG I HELE ØSTLANDET
ventertek_logo_ny_V2_72PPI

Service og kanalrens

Hvem er du! Velg deg kundegruppe!

Ventilasjonssystemer i næringsbygg og boliger går som regel 24/7, og derfor er det ikke uvanlig at deler av anlegget blir slitt, ødelagt eller slutter å virke etter en stund.

Pollen, skitt, fukt og forurensning føres gjennom kanalene døgnet rundt, noe som også kan medføre at kanalene blir nokså skitne. I noen tilfeller er det så mye smuss, støv og skitt i ventilasjonskanalene at systemet ikke lenger fungerer optimalt.

Ved hjelp av service og kanalrens kan man enkelt øke levetiden på ventilasjonsanlegget, og sørge for at systemet fungerer som det skal – år etter år.

Jevnlig service av ventilasjonssystemer er lurt

Enten det er snakk om et anlegg for balansert ventilasjon eller tradisjonelle avtrekksvifter, kan det være smart å sørge for jevnlig service utført av fagpersoner.

Under service vil kanaler og andre deler av ventilasjonssystemet inspiseres, og eventuelle deler kan byttes ut eller repareres ved behov. Dette vil ofte være langt billigere i lengden enn å måtte bytte ut hele systemet fordi det slutter å virke.

Kanalrens

Etter hvert som skitt, støv, forurensning, pollen og fett blir trukket ut gjennom ventilasjonssystemet, vil fragmenter kunne sette seg i kanalene. Om det går lang tid mellom hver rens, kan kanalen etter en stund bli tett.

Når systemet tetter seg vil det slutte å fungere, eller fungere dårligere enn før. Heldigvis er det mulig å fikse problemet – eller forebygge det – ved å bestille kanalrens. Vi vil da rense rør og kanaler nøye, slik at god luftgjennomstrømning sikres.

Bestill service og kanalrens i dag

Service og kanalrens er en smart investering siden du potensielt kan øke levetiden på ventilasjonsanlegget ditt betraktelig.

Tjenesten passer enten du ønsker å forebygge redusert kapasitet på anlegget, eller har behov for å fikse problemer som allerede har oppstått. Kontakt oss i dag og motta effektiv hjelp fra dyktige ventilasjonseksperter!

Ta en prat med oss!

 • Kontakt oss

  Send oss en e-post eller ring oss.

 • Samtale og befaring

  Vi snakker sammen og avtaler veien videre i prosessen. Ved behov kommer vi på befaring.

 • Tilbud

  Vi utarbeider et strukturert tilbud og tilsender deg dette.

 • Utførelse

  Vi kommer og utfører jobben.

 • Rapport på Boligmappa.no

  Etter utført jobb blir alt av dokumentasjon ført på Boligmappa.no, e-post og i våre registere i kundeportalen.

Bolig

Næring

Borettslag

Industri

Hvem er du! Velg deg kundegruppe!