VI UTFØRER OPPDRAG I HELE ØSTLANDET
ventertek_logo_ny_V2_72PPI
Facebook
Twitter
Email

Bedre inneklima med regelmessig bytte av ventilasjonsfilter

I en verden hvor vi tilbringer stadig mer tid innendørs, er kvaliteten på luften vi puster inn i våre hjem og arbeidsområder avgjørende for vår helse og trivsel. En effektiv måte å opprettholde et sunt inneklima er gjennom regelmessig vedlikehold av ventilasjonsfilter. Denne artikkelen tar ca 3minutter å lese og du vil forstå hvorfor det er viktig å bytte filter, hvor ofte dette bør gjøres, og hvordan et abonnement hos Ventertek kan gjøre dette enklere og mer kostnadseffektivt, så la oss starte!

Hvorfor bytte filter?

Ventilasjonsfilter spiller en nøkkelrolle i å fjerne støv, partikler og forurensninger fra luften vi puster. Over tid kan disse filtrene imidlertid bli mettet og mindre effektive, noe som fører til redusert luftkvalitet. Bytting av ventilasjonsfilter er derfor essensielt for å opprettholde en sunn og frisk inneluft.

Når filteret er slitent, reduseres ikke bare effektiviteten, men det kan også føre til økt belastning på ventilasjonssystemet, resultere i høyere energiforbruk og potensielle reparasjonskostnader. Ved å opprettholde rene og funksjonelle filtre, kan du sikre optimal ytelse av ventilasjonssystemet og redusere risikoen for helseproblemer relatert til dårlig inneklima.

Hvor ofte bør man bytte ventilasjonsfilter?

Frekvensen av å bytte ventilasjonsfilter avhenger av flere faktorer, inkludert luftkvaliteten i området, antall personer i husstanden og eventuelle spesielle hensyn som allergier eller luftveisproblemer. Generelt anbefales det å bytte ventilasjonsfilter hver 3-6 måned. Dette vil bidra til å opprettholde høy luftkvalitet og optimal ytelse av ventilasjonssystemet.

Det er viktig å merke seg at i områder med høyere luftforurensning eller i husstander med kjæledyr, kan det være nødvendig å bytte filteret hyppigere. Ventertek tilbyr et praktisk abonnement som tar hensyn til individuelle behov, og sikrer at du mottar filtrene i tide for å opprettholde en konsekvent og sunn luftstrøm.

Fordeler med abonnement hos Ventertek

Å bytte ventilasjonsfilter regelmessig trenger ikke være en byrde. Med Venterteks abonnementstjeneste blir filterbytte enkelt, og du kan nyte flere fordeler:

Nytt filter hvert år gir 3% rabatt

Å velge å motta et nytt filter årlig gjør ikke bare at du opprettholder luftkvaliteten i hjemmet, men det gir deg også en attraktiv 3% rabatt.

Nytt filter hver 6. måned gir 6% rabatt

For de som ønsker ekstra sikkerhet og en jevnere ytelse i ventilasjonssystemet, tilbyr Ventertek et halvårlig abonnement med en 6% rabatt.

Nytt filter hver 3. måned gir 15% rabatt

For de mest kresne når det gjelder luftkvalitet, tilbyr Ventertek et kvartalsabonnement som ikke bare sikrer den beste ytelsen, men gir også hele 15% rabatt.

Med Venterteks abonnement kan du tilpasse planen i henhold til dine spesifikke behov, og du vil alltid være sikret et friskt og effektivt ventilasjonsfilter til enhver tid. Ved å investere i regelmessig filterbytte viser du ikke bare omsorg for helsen din, men du kan også nyte besparelser gjennom rabattene som tilbys.

Hvordan endre filteravtale?

Vi har forenklet prosessen med å endre, pause eller slette filteravtalen din. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Ventertek og gå til «Min Side», deretter går du videre til «Mitt abonnement», og med bare noen få tastetrykk kan du enkelt oppdatere filteravtalen din.

Nettsiden til Ventertek for hvordan man endrer filteravtale

For å komme i gang med ditt ventilasjonsfilterabonnement og oppgradere inneklimaet ditt, besøk Ventertek sin nettbutikk i dag. Med enkle klikk kan du sørge for frisk luft og samtidig dra nytte av attraktive rabatter. Få bedre inneklima med regelmessig bytte av ventilasjonsfilter, fordi hver pust teller.

Flere blogginnlegg

Vedlikehold av ventilasjon under en kald vinter

Bedre inneklima med regelmessig bytte av ventilasjonsfilter

Ventertek's filteravtale gir friske filtre til rett tid og gode rabatter for sunnere luft og økt energieffektivitet i hjemmet ditt.